Loes Swinkels logo
Lifecoach, Workshop facilitator en Singer songwriter.
Image Alt

Muziek

Why don't you come along

 

Met haar veelzijdige, soulvolle stem, oprechte liedjes en reisverhalen weet singer songwriter Loes Swinkels haar publiek vaak te ontroeren. Loes reisde de wereld over, van Afrika tot Azië, Canada, USA en Australië op zoek naar haar plek in de wereld. Ze verloor uiteindelijk haar hart aan Nieuw Zeeland en kwam thuis in zichzelf. Haar reizen en levenservaringen zijn de inspiratiebronnen voor Loes’ leven en liedjes, waarin ze liefde en licht wil delen.

Het in 2015 uitgebrachte album ‘Nothing As I Know’ kreeg goede recensies in Lust For Life, Jazzism en Heaven. Er werd gesproken van een ‘on-Nederlands goed album’. Na anderhalf jaar spelen door heel Nederland voelde Loes dat het tijd was voor verandering. Ze liet haar band en haar muzikale streven los en trok opnieuw de wijde wereld in.

Nu, 6 jaar later, komt Loes met een nieuw album: ‘Ocean Heart’. Met liedjes die ze schreef in Nederland, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Op ‘Ocean Heart’ laat ze ingefluisterd door de wind en de zee – haar hart zingen. Over waar ze is, wie ze liefheeft, wie ze mist. Over dichtbij en heel ver weg. Een ode aan de liefde, het leven en Moeder Natuur.

Voor dit album werkte ze samen met producer Ton Snijders en muzikanten Lean Robbemont, Charles Nagtzaam, Tim William van Ouwerkerk, Marcel Verbeek en Patricia Pattinama.

Op ‘Ocean Heart’ blijft Loes heel dicht bij zichzelf. Ze omarmt waar het in haar leven werkelijk om draait. In deze rustige, eerlijke, oprechte liedjes zijn Loes’s licht en liefde beter voelbaar dan ooit.

CD Loes Swinkels - Ocean Heart

New album Ocean Heart

“Voor Loes Swinkels is liedjes schrijven een tweede natuur. Ze schrijft eigenlijk altijd – en heeft steevast stapels nieuw werk. Op papier of in haar hoofd. En nu is er haar nieuwe plaat ‘Ocean Heart’.

Op ‘Ocean Heart’ laat ze ingefluisterd door de wind en de zee – haar hart zingen. Over waar ze is, wie ze liefheeft, wie ze mist. Over dichtbij en heel ver weg. Luister naar de nieuwe liedjes van Loes – een ode aan de liefde, het leven en Moeder Natuur.” Marcel Verbeek

Boekingen

Boek een show; solo, duo of met band

Of een intiem huiskamer concert met luisterliedjes en reisverhalen.

Wil je eens iets anders.. Boek dan de ‘Live Experience’. Een optreden in een relaxte setting, met luisterliedjes, reisverhalen en verbinding met het publiek. Denk aan matjes, dekentjes, meditatie kussens, kaarsjes, geuren olie en thee. Een moment van ontspannen, ervaren, thuiskomen bij jezelf en de muziek je mee laten nemen op reis.

Download perskit

Tour data

           09-05-2021 Yin On The Rocks Retreat (Uitverkocht)

Hopelijk kunnen we gauw weer optreden. Ik kijk er naar uit!

This is me