Loes Swinkels logo
Lifecoach, Workshop facilitator en Singer songwriter.
Image Alt

Over mij

About me

Hey, ik ben Loes. Intuïtief coach, Workshop facilitator en Singer songwriter.

In mijn leven en in mijn werk ben ik altijd op zoek naar dat wat ‘zuiver en waar’ is. Bewustwording en liefdevol verdiepen om thuis te komen in onszelf is waar mijn innerlijke vuur voor brandt.

Mijn WHYHet is mijn missie om heling te bieden middels mijn Zijn, mijn licht en liefde te stralen en bij te dragen aan het vergroten van het bewustzijn in de wereld.

Mijn visie is dat onbewustheid ten grondslag ligt aan de vele (al dan niet alle) problemen in de wereld. Ik zie bewustwording dan ook als een wezenlijke eerste stap voor verandering. Ik geloof oprecht dat wanneer ieder leeft vanuit zijn eigen heelheid en liefde, en vanuit innerlijke vrijheid de eigen unieke plek inneemt, de wereld een heel stuk mooier en liefdevoller zal zijn. Dit is waarom ik met zoveel passie doe wat ik doe.

Ik als coach

Ik vind het een ontzettend dankbaar gegeven om dienstbaar te mogen zijn aan het proces van een ander, door vanuit een open houding helder te voelen wat er gebeurd en nodig is in het moment. Door in de diepte aanwezig te zijn, liefdevol te spiegelen en een veilige bedding te bieden waarin de ander mag zijn en groeien. Altijd vanuit verbinding, onderzoekend, zorgvuldig en met een vleugje humor.

Mijn eigen pad

Ik geloof in het principe dat je de ander kunt begeleiden zover als je zelf bent.
De afgelopen 20 jaar heb ik veel tijd en aandacht geïnvesteerd in het verdiepen van mijn eigen ontwikkeling proces rondom thuiskomen in mezelf; middels zelfonderzoek, sessies, opleidingen en gemaakte reizen. Ik heb van zeer kundige spirituele mentoren mogen leren. Zij hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn ontwikkeling als vrouw, coach en muzikant. Ook in de toekomst zal ik me blijven ontwikkelen. Ik geniet volop van het pad van ontdekken en groeien.

Ik heb 17 jaar werkervaring als Sociaal pedagogische hulpverlener, waarvan ik de laatste 6 jaar heb gewerkt met Schema therapie. In 2014 heb ik de post hbo opleiding Life Coaching Outdoor afgerond bij Atma Instituut. Daarnaast ben ik afgestudeerd aan de jaaropleiding Systemisch Werken bij Wel Opstellingen. Verder heb ik verschillende trainingen gevolgd in Energetisch lichaamswerk, Individuele en tafelopstellingen, en Innerlijk reizen met de focus op inquiry.

De wereld over

In mijn leven heb ik de wereld over gereisd, van Afrika tot Azië, Canada, USA, Australië en Nieuw Zeeland. Ik heb een tweede thuis gevonden in Nieuw Zeeland. Momenteel woon ik in Nederland, in de prachtige natuur van de Ooijpolder. Ik geniet van gezonde voeding, tuinieren, wandelen, yoga, muziek, film, festivals en samenzijn met vrienden en familie.

Mocht je vragen hebben, stuur me gerust een mailtje.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs Loes