Loes Swinkels logo
Lifecoach, Workshop facilitator en Singer songwriter.
Image Alt

Workshop

Help me remember, bare feet on the ground

In tijden zoals deze is het extra belangrijk om samen te komen in een fijne sfeer met liefdevolle intenties. Om ons te verbinden met gelijkgestemden, samen te zijn en de handen ineen te slaan voor een mooiere wereld.

Het samenkomen van mannen en vrouwen, gezamenlijk en apart, wordt al eeuwenlang gedaan. Om te verbinden en elkaar te ondersteunen. We hebben elkaar nodig.

 

Sister Circle
In een fijne, veilige en inspirerende setting komen we samen met enkel vrouwen. Een moment van rust en ontspanning, gronden, thuiskomen, verbinden en delen met gelijkgestemden. Samenzijn in een veld van licht en liefde.

Een moment om in zachtheid terug te komen bij jezelf, in het vrouw zijn. We werken met meditatie, visualisatie, inquiry, delen, beweging en muziek. Elke Sister Circle heeft een eigen thema en vorm.

Data volgen binnenkort.

 

Soul Singing Circle

Muziek is een prachtige, krachtige tool. Het heeft de mogelijkheid te raken, verbinden en de energie in en om ons heen te veranderen. Tijdens een singing circle zingen we samen mantra’s en fijne liedjes van andere artiesten (Ajeet, Fia, India Arie etc). We verzachten, landen, komen thuis in onszelf en we verbinden met elkaar. Je hoeft hiervoor geen mooie stem te hebben. Iedereen kan meedoen.

Data volgen binnenkort.

 

Verdiepende Workshop

Volgt binnenkort.

De workshops zijn ook te boeken op festivals en retraites. Ik sta altijd open voor samenwerking met andere inspirerende coaches. Neem hiervoor gerust contact met me op.

 

Agenda

26-11-2021 Free Spirit Yin & Concert – Nijmegen Tickets