Loes Swinkels logo
Lifecoach, Workshop facilitator en Singer songwriter.
Image Alt

Workshop

Help me remember, bare feet on the ground

Het samenkomen van mannen en vrouwen, gezamenlijk en apart, wordt al eeuwenlang gedaan. Om te verbinden en elkaar te ondersteunen.
We hebben elkaar nodig..

In de ceremonies die ik faciliteer komen we samen in een veld van liefde, waar ieder welkom is met alles dat er op dat moment is. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn en waar je mag ontspannen en verdiepen om nog meer thuis te komen in jezelf.


❊ 27 januari ’24 / Vrouwen Ceremonie ‘Vrouwelijke Creatie Kracht’

Door: Loes Swinkels & Esther Landa
Locatie: Jagershuis – Vught / 19.00u – 22.00u
Ticket: € 55,- / € 44,- voor laag inkomen
Meditatie – Healing Concert – Creatiewiel – Sharing

In ons allemaal leeft een brandend verlangen en het vermogen om te leven en creëren vanuit afstemming met onze eigen natuurlijke cyclus, onze levensenergie en flow. Laten stromen wat van nature door ons heen wil stromen op het juiste moment.

Onze creatieve stroming kent net als onze maancyclus verschillende fasen, waarbij creatie afgewisseld wordt met oogsten en vieren maar ook een fase van rust.

Hoe kun jij leren de cyclus van jouw vrouwelijke creatie kracht te herkennen en ermee leren werken?
Hoe kun jij leren beter af te stemmen op je innerlijke behoefte en daar zorg voor dragen
Hoe kun jij nog meer trouw zijn aan jezelf en creëren vanuit zachtheid, overgave en flow?

Een inspirerend, warm en liefdevol samenzijn om te landen in jezelf en af te stemmen op jouw eigen natuurlijk cyclus.

Tickets

 

 

Privé Ceremonie

Wil jij graag een Privé Ceremonie bij jou thuis met je eigen vrienden en familie? Dat kan!
We stemmen samen af wat je wensen zijn en welk thema we geven aan de ceremonie.
Ik creëer een warme, liefdevolle bedding waarin we samenkomen. Een plek om tot rust te komen, te landen, verbinden en delen met elkaar. Maar ook gezellig samenzijn, genieten en opladen. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen, en wie weet leer je elkaar zelfs nog wel iets beter kennen.

We werken met meditatie, visualisatie, inquiry, sharing en muziek. De ceremonie kan zijn ter ere van een speciale gelegenheid, verjaardag of gewoon zomaar en wordt helemaal afgestemd op jouw gasten.

Voor meer informatie neem even contact met me op.

 

 

Vrouwen Ceremonie

“Het was zo fijn en hartverwarmend. Heerlijk om weer eens samen te komen in het echt. Het was ook helend voor me. De muziek, de rust en de stilte. De bedding die jullie ons gaven. Het was zo mooi en open. Ik houd hier zo van. Mijn verkilde hart en verstilde ziel stroomden weer over. De tranen plonsden in mijn hart en maakten de cirkel weer rond.”

Vrouwen Ceremonie

“Van binnenkomst tot eind een magische ervaring. De reden daarvoor vond ik de combinatie van stilte, sharing, sound healing en cacao, samen met de liefdevolle begeleiding van Binkie en Loes. Ik voel me niet snel veilig in groepen, maar hier ging dat moeiteloos. Dankbaar ben ik.”

Vrouwen Ceremonie

“Wat een heerlijkheid om zoveel liefde en verbondenheid en veiligheid te mogen voelen. Dank jullie wel lieve Loes en Binkie, ook voor de prachtige helende muziek.”

Vrouwen Ceremonie

“Het was weer magisch, lieve Binkie, lieve Loes en alle lieve, prachtige vrouwen in de cirkel. Intens dankbaar!”

Vrouwen Ceremonie
“Lieve Loes en Binkie,
Ik voel zoveel dankbaarheid voor de cirkel van afgelopen zaterdag, de mooie bedding, de zachte energie, het krachtige veld dat we met elkaar vormden… Wauw! Zo fijn om in verbinding met elkaar te zijn en zoveel liefde en warmte te delen met elkaar, zonder dat je veel van elkaar weet en tegelijkertijd alsof we elkaar al jaren kennen!

Dank jullie wel voor het organiseren en voor jullie liefdevolle begeleiding!

En ik kijk uit naar een volgende cirkel. Liefs Barbara”

Vrouwen Ceremonie
“Mijn intentie was ‘Ik open mijn hart’. De sfeer was hartverwarmend en liefdevol. Ik voelde mij veilig en gedragen. De zangstem van Loes en de klanken van Binkie is een reis naar de stilte binnen in mezelf. Ik heb de glimlach in mijn hart mogen voelen ‘ware blijdschap’ helder en transparant. De liefdevolle aanraking van Binkie betekende voor mij ‘ik mag hier zijn en ik hoor erbij’. Dank je wel Sisters, Namasté” Maggie

Sister Retreat
“Lieve Binckie en Loes,
Heel veel dank voor deze onvergetelijke dagen vol liefde, kwetsbaarheid, aandacht, delen, liefdevolle voeding op een harmonieuze, fijne omgeving en de voelbare vrouwen power! Jullie klanken resoneren nog in mijn hart. Liefs Jacqueline”

Ceremonie – Thuis Zijn In Jezelf

In deze ceremonie neem ik je mee om de verbinding met jezelf te verdiepen, je af te stemmen op je innerlijke behoefte en je meer thuis te voelen in jezelf. In een warme, liefdevolle bedding word je uitgenodigd te zijn met alles dat er is, en mag je alle delen in jezelf welkom heten. Omarm wat er in jou leeft in de diepte van dit moment.. Alles mag er zijn, jij mag er zijn.

Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen in jezelf, middels o.a. soundhealing, inquiry, meditatie en sharing. Deze ceremonie is voor vrouwen en mannen.

Nieuwe datum volgt binnenkort.

 

De ceremonies zijn ook te boeken op festivals en retraites, los of in combinatie met een Healing Concert.

 

Agenda

04-12-2022 Vrouwen Ceremonie Loes & Binkie
Thema ‘Coming Home’
Tickets

30-13-2022 Sister Day Retreat Loes & Binkie
Info volgt binnenkort.

19/21-05-2023 Sister Retreat Loes & Binkie
Thema ‘Zelfliefde’
Tickets

————————————————————
12/14-08-2022 Sister Retreat Zelfliefde
Met Binkie Touber

03-07-2022 Vrouwen Ceremonie – Lunteren
Met Binkie Touber

16-04-2022 Vrouwen Ceremonie
Lunteren – Met Binkie Touber

05-03-2022 Free Spirit Sessions – Lunteren
Met Binkie Touber

26-02-2022 Free Spirit Sessions – Haarlem
Met Robby Busscher