Loes Swinkels logo
Lifecoach, Workshop facilitator en Singer songwriter.
Image Alt

Workshop

Help me remember, bare feet on the ground

In tijden zoals deze is het extra belangrijk om samen te komen in een fijne sfeer met liefdevolle intenties. Om ons te verbinden met gelijkgestemden, samen te zijn en de handen ineen te slaan voor een mooiere wereld.

Het samenkomen van mannen en vrouwen, gezamenlijk en apart, wordt al eeuwenlang gedaan. Om te verbinden en elkaar te ondersteunen. We hebben elkaar nodig.

 

❊ 29 April 2023 Vrouwen Ceremonie ‘Inner Wisdom’ met Loes & Binkie

13.30-17.00u Het witte kerkje – Lunteren
Thema: Inner Wisdom
Ticket: € 65,- / € 50,- voor laag inkomen

Laat je onderdompelen in deze zachte, liefdevolle, veilige bedding, waarin je even helemaal mag Zijn.. Een moment van thuiskomen in jezelf, ontspannen, verdiepen, opladen en delen met andere vrouwen. Met Cacao Ceremonie – Healing Concert – Meditatie – Sharing en nog zoveel meer…
Samen creëren we een veld van Liefde, waarin we verbinden met onze eigen innerlijke wijsheid en met onze sisters. De voorgaande circles werden ervaren als magisch, liefdevol en helend..

 

❊ 2023 Sister Retreat ‘Zelfliefde’ met Loes & Binkie (UITVERKOCHT)

19 – 21 Mei 2023 The Place To Be – Zelhem
Thema: Zelfliefde

Lieve Sister, je bent van harte welkom. Op deze bijzondere boerderij in de Achterhoek, in een warme, liefdevolle setting in de natuur, komen we samen met enkel vrouwen. Deze Sacred Sisterhood is helend en verbindend.

Dit weekend wordt een reis terug naar je essentie, met muziek, meditatie, verbinding, stilte, inspiratie, sound healing, cacao, sharing, restorative yoga, natuur, puur en eerlijk eten.. en heel veel zelfliefde. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen in een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

Binkie en Loes hebben samen een aantal Sister Circles verzorgd en zijn een liefdevolle & magische combinatie. Woorden die aan deze Circles werden toebedeelt zijn: zachtheid, bedding, warmte, wijsheid & raak!

Deze retraite is uitverkocht!

 

 

Privé Ceremonie
Wil jij graag een privé ceremonie bij jou thuis met je eigen vrienden en familie? Dat kan!
We stemmen samen af wat je wensen zijn en welk thema we geven aan de ceremonie.
Ik creëer een warme, liefdevolle bedding waarin we samenkomen. Een plek om tot rust te komen, te landen, verbinden en delen met elkaar. Maar ook gezellig samenzijn, genieten en opladen. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen, en wie weet leer je elkaar zelfs nog wel iets beter kennen.

We werken met meditatie, visualisatie, inquiry, sharing en muziek. De ceremonie kan zijn ter ere van een speciale gelegenheid, verjaardag of gewoon zomaar en wordt helemaal afgestemd op jouw gasten.

Stuur me even een berichtje voor meer informatie.

 

Soul Singing Circle

Muziek is een prachtige, krachtige tool. Het heeft de mogelijkheid te raken, verbinden en de energie in en om ons heen te veranderen. Tijdens een singing circle zingen we samen mantra’s en fijne liedjes van andere artiesten (Ajeet, Fia, India Arie etc). We verzachten, landen, komen thuis in onszelf en we verbinden met elkaar. Je hoeft hiervoor geen mooie stem te hebben. Iedereen kan meedoen.

Data volgen binnenkort.

 

Vrouwen Ceremonie

“Het was zo fijn en hartverwarmend. Heerlijk om weer eens samen te komen in het echt. Het was ook helend voor me. De muziek, de rust en de stilte. De bedding die jullie ons gaven. Het was zo mooi en open. Ik houd hier zo van. Mijn verkilde hart en verstilde ziel stroomden weer over. De tranen plonsden in mijn hart en maakten de cirkel weer rond.”

Vrouwen Ceremonie

“Van binnenkomst tot eind een magische ervaring. De reden daarvoor vond ik de combinatie van stilte, sharing, sound healing en cacao, samen met de liefdevolle begeleiding van Binkie en Loes. Ik voel me niet snel veilig in groepen, maar hier ging dat moeiteloos. Dankbaar ben ik.”

Vrouwen Ceremonie

“Wat een heerlijkheid om zoveel liefde en verbondenheid en veiligheid te mogen voelen. Dank jullie wel lieve Loes en Binkie, ook voor de prachtige helende muziek.”

Vrouwen Ceremonie

“Het was weer magisch, lieve Binkie, lieve Loes en alle lieve, prachtige vrouwen in de cirkel. Intens dankbaar!”

Vrouwen Ceremonie
“Lieve Loes en Binkie,
Ik voel zoveel dankbaarheid voor de cirkel van afgelopen zaterdag, de mooie bedding, de zachte energie, het krachtige veld dat we met elkaar vormden… Wauw! Zo fijn om in verbinding met elkaar te zijn en zoveel liefde en warmte te delen met elkaar, zonder dat je veel van elkaar weet en tegelijkertijd alsof we elkaar al jaren kennen!

Dank jullie wel voor het organiseren en voor jullie liefdevolle begeleiding!

En ik kijk uit naar een volgende cirkel. Liefs Barbara”

Vrouwen Ceremonie
“Mijn intentie was ‘Ik open mijn hart’. De sfeer was hartverwarmend en liefdevol. Ik voelde mij veilig en gedragen. De zangstem van Loes en de klanken van Binkie is een reis naar de stilte binnen in mezelf. Ik heb de glimlach in mijn hart mogen voelen ‘ware blijdschap’ helder en transparant. De liefdevolle aanraking van Binkie betekende voor mij ‘ik mag hier zijn en ik hoor erbij’. Dank je wel Sisters, Namasté” Maggie

Sister Retreat
“Lieve Binckie en Loes,
Heel veel dank voor deze onvergetelijke dagen vol liefde, kwetsbaarheid, aandacht, delen, liefdevolle voeding op een harmonieuze, fijne omgeving en de voelbare vrouwen power! Jullie klanken resoneren nog in mijn hart. Liefs Jacqueline”

Verdiepende Workshop

Volgt binnenkort.

De workshops zijn ook te boeken op festivals en retraites. Ik sta altijd open voor samenwerking met andere inspirerende coaches. Neem hiervoor gerust contact met me op.

 

Agenda

04-12-2022 Vrouwen Ceremonie Loes & Binkie
Thema ‘Coming Home’
Tickets

30-13-2022 Sister Day Retreat Loes & Binkie
Info volgt binnenkort.

19/21-05-2023 Sister Retreat Loes & Binkie
Thema ‘Zelfliefde’
Tickets

————————————————————
12/14-08-2022 Sister Retreat Zelfliefde
Met Binkie Touber

03-07-2022 Vrouwen Ceremonie – Lunteren
Met Binkie Touber

16-04-2022 Vrouwen Ceremonie
Lunteren – Met Binkie Touber

05-03-2022 Free Spirit Sessions – Lunteren
Met Binkie Touber

26-02-2022 Free Spirit Sessions – Haarlem
Met Robby Busscher