Loes Swinkels logo
Lifecoach, Workshop facilitator en Singer songwriter.
Image Alt

Workshop

Help me remember, bare feet on the ground

In tijden zoals deze is het extra belangrijk om samen te komen in een fijne sfeer met liefdevolle intenties. Om ons te verbinden met gelijkgestemden, samen te zijn en de handen ineen te slaan voor een mooiere wereld.

Het samenkomen van mannen en vrouwen, gezamenlijk en apart, wordt al eeuwenlang gedaan. Om te verbinden en elkaar te ondersteunen. We hebben elkaar nodig.


Sister Retreat met Loes & Binkie – Thema Zelfliefde

12-14 augustus The Place To Be – Zelhem
Thema: Zelfliefde

Lieve Sister, je bent van harte welkom. Op deze bijzondere boerderij in de Achterhoek, in een warme, liefdevolle setting in de natuur, komen we samen met enkel vrouwen. Deze Sacred Sisterhood is helend en verbindend.

Dit weekend wordt een reis terug naar je essentie, met muziek, meditatie, verbinding, stilte, inspiratie, sound healing, cacao, sharing, restorative yoga, natuur, puur en eerlijk eten.. en heel veel zelfliefde. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen in een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

Binkie en Loes hebben samen een aantal Sister Circles verzorgd en zijn een liefdevolle & magische combinatie. Woorden die aan deze Circles werden toebedeelt zijn: zachtheid, bedding, warmte, wijsheid & raak!

Info & Tickets

 

Vrouwen Ceremonie – Loes Swinkels & Binkie Touber

Healing Concert – Meditatie – Sharing
Thema: Sister Love

Zondag 3 juli 2022
Het witte kerkje – Lunteren
Ticket: € 60,- / € 50,- voor laag inkomen
Tickets

Lieve vrouw, je bent van harte welkom!
Binkie Touber & Loes Swinkels faciliteren deze prachtige 3,5 uur durende Vrouwen Ceremonie, met als thema Sister Love. Het is de derde Vrouwen Ceremonie die Binkie & Loes samen faciliteren. De voorgaande twee circles werden ervaren als magisch, liefdevol en helend..

Er is zoveel rijkdom en magie te ervaren in verbinding met sisters. We dragen elkaar, vinden herkenning in elkaar, geven en ontvangen, delen en ervaren met elkaar. Samen creëren we een veld van Liefde, waarin we verbinden met onszelf en met onze sisters.

Laat je onderdompelen in deze zachte, liefdevolle, veilige bedding, waarin je even helemaal mag Zijn.. Een moment van thuiskomen in jezelf, ontspannen, openen, opladen en delen met andere vrouwen.

Met Healing Concert – Meditatie – Sharing en nog zoveel meer…

Wees welkom ♡

 

Sister Circle
In een warme, liefdevolle setting komen we samen met enkel vrouwen. Een plek om tot rust te komen, te landen, verbinden en delen met elkaar, genieten en opladen. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen in een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

We gaan samenzijn in een veld van licht en liefde en werken met meditatie, visualisatie, inquiry, delen, beweging en/of muziek. Elke Sister Circle heeft een eigen thema en vorm.

Nieuwe datum volgt.

 

Soul Singing Circle

Muziek is een prachtige, krachtige tool. Het heeft de mogelijkheid te raken, verbinden en de energie in en om ons heen te veranderen. Tijdens een singing circle zingen we samen mantra’s en fijne liedjes van andere artiesten (Ajeet, Fia, India Arie etc). We verzachten, landen, komen thuis in onszelf en we verbinden met elkaar. Je hoeft hiervoor geen mooie stem te hebben. Iedereen kan meedoen.

Data volgen binnenkort.

 

Verdiepende Workshop

Volgt binnenkort.

De workshops zijn ook te boeken op festivals en retraites. Ik sta altijd open voor samenwerking met andere inspirerende coaches. Neem hiervoor gerust contact met me op.

 

Agenda

16-04-2022 Vrouwen Ceremonie (Free Spirit Sessions)
Lunteren – Met Binkie Touber
Tickets

05-03-2022 Free Spirit Sessions – Lunteren
Met Binkie Touber

26-02-2022 Free Spirit Sessions – Haarlem
Met Robby Busscher