Loes Swinkels logo
Lifecoach, Workshop facilitator en Singer songwriter.
Image Alt

Coaching

I will heal until I am free, I will heal, breath and just be


Liefdevol verdiepen om thuis te komen in jezelf
Verlang jij naar..

 • Rust, verbinding en thuiskomen in jezelf?
 • In alle vrijheid zijn wie je in essentie bent?
 • Leven vanuit je eigen heelheid, licht, liefde en waarheid?
 • Liefdevol vrij breken van blokkades en belemmerende overtuigingen?
 • Het ontdekken van je passies, talenten en grootse dromen om daarmee je mooiste leven vorm te geven?
 • Voluit leven vanuit je missie en daarmee iets bijdragen in de wereld?

We willen allemaal graag gelukkig zijn, lekker in ons vel zitten en ons mooiste leven leven. Soms lukt dat, en soms worden we nog te veel belemmerd door emotionele blokkades, overtuigingen, saboteurs en overleving mechanismen. Laagjes die over onze essentie en ons innerlijk weten zijn gegroeid. Laagjes die ons niet langer dienen en die we liefdevol mogen aankijken, doorvoelen en loslaten.

Dit proces van persoonlijke groei vraagt om bewustwording en een innerlijke reis, langs de verschillende lagen terug naar jouw essentie. Het is een liefdevol verdiepen om thuis te komen in jezelf en te ontdekken wat er gezien, gevoeld, geheeld en ontdekt wil worden in jou. Opnieuw heel worden en écht thuis zijn in jezelf zodat je van daaruit je plek in de wereld kunt innemen.

 

Loes SwinkelsCoaching kan jouw proces ondersteunen. Denk aan..

 • Op diepere lagen aanwezig worden met dat wat er in jou leeft
 • Oude pijn helen wanneer nodig
 • Blokkades, saboteurs en overlevingsmechanismen aankijken en loslaten
 • Herhalende patronen onderzoeken en doorbreken
 • Je innerlijke kind en je basisbehoeften ontmoeten en omarmen
 • Je passies, talenten en grootse dromen ontdekken en vormgeven
 • Verbinden met je essentie, missie en innerlijke wijsheid

Werkend in een liefdevol bewustzijnsveld, waarin alles er mag zijn en zich datgene aandient wat er op dat moment nodig is. Middels mijn aanwezigheid in de diepte bied ik jou een liefdevolle, veilige bedding waarin je mag landen, jezelf mag zijn en gaandeweg mag ontdekken en groeien. Of je nu net kennis maakt met bewustwording en persoonlijke groei, of al jaren dit prachtige pad bewandeld en je proces graag wil verdiepen. Ik ben er voor jou.

Alle thema’s zijn welkom; bijvoorbeeld werk, relatie, verbinding met jezelf en anderen, patronen, blokkades, emoties, verlangens etc.

In mijn praktijk werk ik middels individuele en tafelopstellingen, inquiry en verschillende indoor en outdoor coaching technieken. Meer over mij als coach, zie reviews en Over Mij.

“Ik ben Loes zeer dankbaar voor de familieopstelling, die ik als diepgaand, verhelderend en helend heb ervaren. Haar empathische, maar ook duidelijke begeleiding gaf me een veilig gevoel. Alles bij elkaar was het een bijzonder transformerende ervaring.” Jacqueline

“De tafelopstelling bij Loes vond ik bijzonder mooi, helend en diepgaand. Het heeft bij mij echt een doorbraak in het innerlijk werk opgeleverd. Het was een prachtig proces wat we samen doorliepen. Ik voel me nu rustiger, zachter, meer aanwezig, meer heel en dichter bij mezelf. En ik merk dat ik met meer vertrouwen in het leven sta. Het is alsof ik een verloren deel heb teruggevonden.” Rozemarijn

“Loes heeft me liefdevol begeleid tijdens opstellingen waardoor ik iedere keer weer prachtige inzichten mocht ontvangen. Ze is erg gefocust en zuiver in haar werk. Dit maakte dat ik me erg gezien en veilig voelde. Je voelt gewoon aan haar dat het haar missie is om mensen dichter bij hun ware zelf te brengen. Dank je wel dat je mij hier zo fijn bij hebt geholpen.” Manon

“Door haar warme persoonlijkheid, haar open blik en haar zuiverheid voelde ik me veilig en gedragen. Loes voelt dingen aan en weet de opstelling goed te begeleiden, waarbij ze zorgvuldig en doortastend te werk ging, altijd afstemmend op mij. Het ging moeiteloos en als vanzelf. Het heeft me nieuwsgierig gemaakt naar meer en een vuur in me aangewakkerd. Ik was verbaasd over hoe makkelijk en soepel opstellingen ook online mogelijk waren. Dit zal zeker niet de laatste online opstelling zijn die ik bij haar ga volgen.”  Verena

“Je kan het zo mooi aanvoelen, wat er nodig is en ook vind ik je heel open en afgestemd. Je stelt je dienstbaar en gelijkwaardig op. Met veel respect, openheid en zuiverheid. Je gebruikt het energieveld heel vrij, afgestemd en intuïtief. Heel zacht en vol vertrouwen om de diepgang op te zoeken. Alles mag er zijn bij jou. Dat is een verademing.” Rozemarijn

CoachingWerken middels opstellingen

Opstellingen werk is een van de meest liefdevolle en diepgaande vormen van heling die ik ken. In het bewustzijnsveld van zuiverheid en waarheid kan middels grondankers of poppetjes ontstaan wat er op dat moment gezien, gevoeld en geheeld wil worden omtrent jouw hulpvraag. Je gaat vooral zelf ervaren en voelen wat een thema of beweging met je doet. Een opstelling kan je meer inzicht, heling, transformatie, lichtheid en ruimte geven.

Werken met inquiry

Inquiry is een methode van zelfonderzoek. Het helpt je om je innerlijke reis te verdiepen en aanwezig te worden met wat er op dat moment in jou leeft en aandacht vraagt. Het laten ontvouwen van wat er in jou gezien, gevoeld, geheeld en ontdekt wil worden.

Outdoor life coaching

Ik ben opgeleid tot Life Coach Outdoor. Het is mogelijk om samen buiten in de natuur te werken en de symboliek van de natuur te betrekken in het proces. Het in de natuur zijn kan een extra dimensie geven aan het innerlijke proces.

Gratis Toolkit

Volgt binnenkort, working on it!

Praktisch

Een sessie duurt maximaal 1,5 uur en kan buiten in de natuur plaatsvinden, binnen in een praktijkruimte of online. We overleggen samen wat het beste bij jou en je hulpvraag past. Vanwege corona werk ik momenteel veel online middels opstellingen. Ik merk dat dit net zo diepgaand werkt als live. Weet je niet zeker of jouw hulpvraag passend is? Of wil je graag eerst even kennismaken dan kunnen we vrijblijvend een korte telefonische kennismaking inplannen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Voor vragen neem gerust contact met me op.

Kosten

€ 98,- incl btw, per sessie, online of buiten in de natuur.
€ 265,- incl btw, voor een traject van 3 sessies, online of buiten in de natuur.
€ 116,- incl btw, per sessie, in de praktijk ruimte.
€ 310,- incl btw, voor een traject van 3 sessies, in de praktijk ruimte.